Bereikbaar op

085 0605 774

Openingstijden

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Dekking in

Heel Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Effectieve en Natuurvriendelijke Rattenbestrijding

Welkom bij JPC-Ongediertebestrijding, uw betrouwbare partner in het effectief en natuurvriendelijk bestrijden van ratten. Bij ons staat duurzaamheid en het behoud van de natuur voorop. Daarom maken wij geen gebruik van schadelijke gifstoffen, die niet alleen verboden zijn maar ook schadelijk kunnen zijn voor het milieu en andere dieren.

Onze aanpak richt zich op het aanpakken van bouwkundige gebreken, zowel binnen als buiten, om zo de toegang van ratten tot uw pand te voorkomen. Daarnaast maken we gebruik van mechanische vallen, een effectieve en diervriendelijke methode om deze knaagdieren te vangen zonder schade aan te richten aan het milieu.

Waarom Rattenbestrijding belangrijk is

Waarom het belangrijk is snel iemand in te huren voor het bestrijden van ratten!

Het is belangrijk om snel in te grijpen bij het zien van ratten omdat ze zich snel kunnen voortplanten en schade kunnen veroorzaken aan eigendommen en gezondheidsrisico’s met zich mee kunnen brengen. Ze kunnen voedsel besmetten, ziektes overdragen en schade aan gebouwen veroorzaken door knagen aan kabels en isolatie.

Rattenbestrijding

Wat onderscheidt ons?

Natuurvriendelijke benadering

Natuurvriendelijke benadering: Geen schadelijke gifstoffen, maar een focus op natuurlijke en duurzame oplossingen.

Grondige inspectie en identificatie

Grondige inspectie en preventie: We pakken niet alleen het probleem aan, maar richten ons ook op het voorkomen van toekomstige plagen door bouwkundige gebreken aan te pakken.

Rattenbestrijding

Gecertificeerd door CPMV
(Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid)

Rattenbestrijding

VCA Vol gecertificeerd
(Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden)

Rattenbestrijding

Snelle service

Onze experts staan ​​altijd paraat en zijn snel ter plaatse, waar u zich ook bevindt in Nederland. Onze 24/7 service is speciaal ontworpen voor diegenen met een fobie voor ratten, zodat zij snel gerustgesteld kunnen worden.

Milieuvriendelijke benadering

Bij JPC-Ongediertebestrijding zijn we toegewijd aan milieuvriendelijke praktijken. We streven ernaar om het ecosysteem zo min mogelijk te verstoren en maken gebruik van duurzame oplossingen die geen onnodige schade veroorzaken.

Milieuvriendelijke benadering

Wij bieden een snelle en effectieve oplossing voor muizen- en rattenproblemen in heel Nederland. Met onze expertise en toewijding zorgen we ervoor dat uw huis of bedrijf snel weer vrij is van ongedierte.

Voor diegenen die lijden aan smetvreesfobie, bieden we een spoedservice aan om direct actie te ondernemen en gemoedsrust te herstellen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle oplossing voor uw ongedierteprobleem!

Klanttevredenheid

Uw tevredenheid is onze drijfveer. We bieden een professionele en betrouwbare service, met snelle responstijden en flexibele afspraken die passen bij uw behoeften. Ons vriendelijke team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u gedurende het hele proces te begeleiden.

Laat een professional je Rattenbestrijding doen!

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact op met JPC-Ongediertebestrijding voor een professionele rattenbestrijdingsservice. Wij zijn uw betrouwbare partner om uw rattenprobleem effectief op te lossen, zodat u weer in een veilige en ratvrije omgeving kunt leven of werken.

Gratis inspectie
24/7 service
Voor particulieren en bedrijven

Contact

Van Limburg Stirumstraat 19, 2515 PA Den Haag