Ongediertebestrijding voor particulieren

Omdat particulieren niet onder de HACCP vallen is het mogelijk om een beperkt aantal behandelingen af te spreken. Uit ervaring blijkt dat twee behandelingen vaak voldoende zijn om een aanvaardbaar resultaat te behalen. Tijdens deze bezoeken worden lokazen geplaatst en krijgt u advies op bouwkundig en huishoudkundig gebied. Bij grote overlast is soms een derde bezoek noodzakelijk.

U kunt natuurlijk ook zelf aan de slag, maar vaak ontbreekt de kennis en de toegang tot professionele materialen om een goed resultaat te behalen. Uit ervaring blijkt dat de meeste “thuisbestrijders” vaak met één of twee lokdoosjes met gif een muizenplaag proberen te bestrijden. Een muis eet op meer dan 10 verschillende plekken en moet u dus zeker meer dan 10 lokazen plaatsen!

Neem vrijblijvend contact op

Spoedservice Particulieren

Wanneer u ons voor 12.00 uur belt, zijn wij altijd dezelfde dag nog ter plaatse (ook op zondag) voor een gratis en vrijblijvende analyse van het probleem. Als u wilt, gaan we meteen voor u aan de slag.

We maken een bestrijdingsplan en beginnen meteen met de uitvoering hiervan. Er wordt eerst gekeken waarom de muizen nu juist bij u aanwezig zijn. Hierbij wordt direct de kern van het probleem aangepakt en weggenomen, waarna het uitroeien van de muizen kan beginnen. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste technieken uit de VS, die erg snel en doeltreffend zijn. Dit alles uiteraard zeer discreet. Daarna zullen we nog regelmatig langskomen om uw huis definitief muizenvrij te houden.

Wij vinden goede communicatie met u natuurlijk belangrijk. Alles wat we doen gaat in goed overleg met u. Wij maken eerst een bestrijdingsplan en van al onze verrichtingen worden rapporten gemaakt.

Wij komen eerst gratis bij u langs voor een inspectie.