Bereikbaar op

06 18 222 987

Openingstijden

Wij zijn 24/7 bereikbaar

Dekking in

Heel Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht

Welkom bij JPC-Ongediertebestrijding: Voor particulieren en zakelijke klanten.

Bij JPC-Ongediertebestrijding hebben we bewezen dat groot succes kan voortkomen uit bescheiden beginnen. We zijn er trots op dat we een klein bedrijf zijn gebleven dat is uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de ongediertebestrijdingsindustrie. Met een team van gecertificeerde en ervaren professionals scoren we consistent hoog in klanttevredenheid, met een indrukwekkende beoordeling van 9,5.

Bereikbaar op

085 0605 774

Onze Toewijding aan Kwaliteit en Klanttevredenheid

Gecertificeerde Experts

Bij JPC-Ongediertebestrijding hebben we een team van gecertificeerde ongediertebestrijdingsspecialisten. Onze professionals hebben uitgebreide kennis en training in het herkennen, behandelen en voorkomen van diverse ongedierteproblemen. We houden ons voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken in de branche, zodat we u altijd de best mogelijke service kunnen bieden.

Ervaring en expertise

Met jarenlange ervaring hebben we een diepgaand inzicht ontwikkeld in de complexiteit van ongediertebestrijding. We hebben met succes talloze klanten geholpen bij het oplossen van hun ongedierteproblemen, variërend van particuliere woningen tot commerciële bedrijven. Onze expertise stelt ons in staat om effectieve en duurzame oplossingen te bieden die passen bij uw specifieke situatie.

wespenbestrijding

Gecertificeerd door CPMV
(Certificeringsinstituut Plaagdierbeheersing, Milieu en Volksgezondheid)

wespenbestrijding

VCA Vol gecertificeerd
(Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden)

Klantgerichtheid

Bij JPC-Ongediertebestrijding staat klanttevredenheid centraal. We streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen en zelfs te overtreffen. Ons vriendelijke en behulpzame team staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van het proces. We luisteren naar uw behoeften en zorgen ervoor dat we oplossingen op maat bieden die aansluiten bij uw specifieke situatie.

Hoogwaardige service

Onze focus op kwaliteit blijkt uit onze indrukwekkende beoordeling van 9,5. We werken hard om een hoogwaardige service te leveren die aan uw verwachtingen voldoet. Onze professionals zijn toegewijd aan het leveren van effectieve resultaten en het waarborgen van een veilige en gezonde omgeving. U kunt erop vertrouwen dat uw ongedierteproblemen in goede handen zijn bij JPC-Ongediertebestrijding.

Laat een professional je ongedierte bestrijden!

Kies voor een betrouwbaar bedrijf dat groot is geworden door klein te blijven. Neem vandaag nog contact op met JPC-Ongediertebestrijding en ervaar onze gecertificeerde expertise, ervaring en klantgerichte benadering. Wij zijn er trots op dat we een beoordeling van 9,5 hebben behaald en willen ook u helpen bij het oplossen van uw ongedierteproblemen.

Gratis inspectie
24/7 service
Voor particulieren en bedrijven

Contact

Van Limburg Stirumstraat 19, 2515 PA Den Haag