Bestrijding van muizen

Heeft u last van muizen? JPC-Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in de bestrijding van muizen.

Particulier:
JPC-Ongediertebestrijding zal in samenspraak met de bewoners een bestrijdingsplan opstellen om de aanwezige muizen te bestrijden. Tijdens deze bestrijdingsacties zullen de bestrijdingstechnici van JPC-Ongediertebestrijding adviezen geven om grote problemen met muizen in de toekomst te voorkomen.

Bedrijven:
Door een preventieve aanpak d.w.z regelmatige inspectie (minimaal 8x per jaar) van terrein op muizen, gebouwen en opgeslagen producten kan JPC-Ongediertebestrijding problemen voorkomen. Voor u is het van belang om de bouwkundige toestand van uw pand en de hygiëne in het algemeen te bewaken.

JPC-Ongediertebestrijding kan u helpen muizen actief te bestrijden. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op.

Effectieve bestrijding vanaf € 70,-

Werkwijze

 1. Gratis Inspectie
 2. Bepalen aanpak bestrijding
 3. Prijsopgave
 4. Akkoord? Wij gaan direct aan de slag

Neem vrijblijvend contact op

 • Garantie

 • 24/7 service

 • Jarenlange ervaring

 • Gratis inspectie

 • Gecertificeerde medewerkers

 • Ook in avond/weekend

 • Uitgebreid advies

 • Voor particulieren en bedrijven

Wering van muizen

Door goede bouwkundige voorzieningen, zoals goed sluitende deuren, smalle ventilatie openingen en openingen in muren kleiner dan 5 mm, enz. kan men muizen buiten houden.

Ook een goede hygiëne (nette opslag van producten en verwijdering van afval, periodiek schoonmaken van ruimten, e.d) is van belang om de aanwezigheid van muizen tegen te gaan.

Huis muizen zijn slanke diertjes van 8-10 cm lang met een spitse snuit. De staart van muizen hebben ongeveer dezelfde lengte als het lichaam. Huis muizen hebben een grijsbruine vacht die op de buik iets lichter is dan op de rug. Huis muizen wegen 14-20 gram.

Muizen zijn na twee maanden seksueel volwassen. Vrouwtjes muizen hebben 8 à 10 worpen per jaar. De draagtijd is ongeveer 3 weken en het aantal jongen per worp is ongeveer 8.

Huis muizen eten eigenlijk alles maar hebben een duidelijke voorkeur voor granen, spek, kaas en zoetigheid. Muizen eten 3 – 5 gram voedsel per dag. Ook het benodigde vocht halen muizen uit de voeding.

Huis muizen zijn een van de meest voorkomende knaagdieren, als cultuurvolgers hebben de muizen de mens vanuit Zuidwest Azië over de hele wereld gevolgd. Muizen komen het gehele jaar voor in gebouwen en veroorzaken vooral knaagschade aan producten, materialen en bedrading.

Muizen bestrijding is dus een must! Muizen hebben een groot aanpassingsvermogen en leven overal waar voldoende voedsel aanwezig is, helaas is dat ook daar waar mensen met de bereiding en opslag van voedsel bezig zijn. Muizen zijn heel nieuwsgierig en beschadigen met hun geknaag allerlei producten en materialen en tevens brengen ze ziektekiemen over. Door het beschadigen en vervuilen zijn muizen ongewenst.