Bestrijding van kakkerlakken

Heeft u last van kakkerlakken? JPC-Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in de bestrijding van kakkerlakken.

JPC-Ongediertebestrijding doet een grondige inspectie en inventarisatie van de omgeving waar de kakkerlakken zich in bevinden. Vervolgens wordt een kakkerlakken bestrijdingsplan opgesteld.

In overleg met gebruikers / bewoners van het gebouw worden afspraken gemaakt over tijdstip van actie, voorbereiding, ventilatie, afwezigheid van personen, huisdieren e.d.. Ter bestrijding worden door de overheid toegelaten middelen bestrijdingsmiddelen gebruikt. Deze middelen mogen alleen, door ter zake deskundige bestrijdingstechnici, worden gebruikt. Na een kakkerlakken bestrijdingsactie mag de ruimte gedurende tenminste 2 uur niet betreden worden (wel geventileerd). Daarna moeten de werkvlakken (in keukens, e.d.) waarop het middel is terechtgekomen, worden gereinigd.

JPC Ongediertebestrijding maakt ook gebruik van een zogeheten kakkerlakken-bestrijdingsgel. Er zijn dan minder voorzorgsmaatregelen nodig. Eventueel aanwezige personen en huisdieren kunnen dan in het object aanwezig blijven tijdens de uitvoering van de kakkerlakken bestrijding.

JPC-Ongediertebestrijding kan u helpen kakkerlakken actief te bestrijden. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op!

Effectieve bestrijding vanaf € 70,-

Werkwijze

 1. Gratis Inspectie
 2. Bepalen aanpak bestrijding
 3. Prijsopgave
 4. Akkoord? Wij gaan direct aan de slag

Neem vrijblijvend contact op

 • Garantie

 • 24/7 service

 • Jarenlange ervaring

 • Gratis inspectie

 • Gecertificeerde medewerkers

 • Ook in avond/weekend

 • Uitgebreid advies

 • Voor particulieren en bedrijven

Wering van kakkerlakken

Door een goede hygiëne en het attent zijn op de aanwezigheid van kakkerlakken in binnengebrachte goederen en producten kan men voorkomen dat kakkerlakken zich in objecten tot grote aantallen vermeerderen. Een goed uitgevoerde bestrijding van kakkerlakken kan de overlast dan wegnemen

Duitse kakkerlakken zijn lichtbruin van kleur. Deze kakkerlakken hebben twee duidelijke zwarte lengtestrepen op het borstschild, lange antennes, grote vleugels en zijn ca. 12 – 16 mm lang. De nimfen (jongere kakkerlakken) zijn 2 – 12 mm lang en ongevleugeld. Het eipakket van kakkerlakken zijn lichtbruin en ca. 8 mm lang.

Kakkerlakken zijn lichtschuw en verbergen zich in donkere ruimten, naden en kieren van enige millimeters breed. De kakkerlakken voeden zich bij voorkeur met zoete, vochtige producten. Ze gedijen uitstekend bij temperaturen van ca. 20° – 30° C en voldoende vochtigheid. Onder deze omstandigheden duurt de totale ontwikkeling van kakkerlakken (van ei tot volwassen insect) ca. 2 maanden (ca. 25°C) of ca. 6 maanden bij lagere temperaturen (ca. 18°C).

Kakkerlakken zijn ongewenst omdat ze onder meer voedsel vervuilen en bacteriën en schimmelsporen kunnen overbrengen. Kakkerlakken komen zeer algemeen voor in centraal verwarmde gebouwen, levensmiddelen productiebedrijven en aan boord van schepen. Kakkerlakken verspreiden een onaangename geur en zijn door de grote aantallen waarin ze voor kunnen komen uitermate hinderlijk.