Over JPC-Ongediertebestrijding

JPC Ongediertebestrijding heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in de bestrijding en preventie van ongedierte en houtaantasters. Dan moet u denken aan het bestrijden van knaagdieren zoals zwarte ratten, bruine ratten en muizen. Insecten zoals kakkerlakken, mieren, wespen en de bedwants. Houtaantasters zoals de huisboktor, de bonte knaagkever, houtworm en zwammen. Wering en preventie van vogels zoals duiven. Uiteraard bestrijden en weren wij ongedierte voor zowel particulieren als zakelijk.

Neem vrijblijvend contact op

Wat kunt u van JPC Ongediertebestrijding verwachten?

Een ongediertevrije leef- en werkomgeving. JPC Ongediertebestrijding zorgt voor de totale bescherming tegen ongedierte bij bedrijven en consumenten die hinder ondervinden van ongedierte.

Wij zijn van mening dat zakendoen op een verantwoorde manier een positieve maatschappelijke impact heeft. Als dienstverlenende organisatie zullen wij er alles aan doen om uw onderneming of particulier bezit volledig te beschermen tegen knaagdieren, kruipende en vliegende insecten, houtworm, alsmede het weren van vogels.

De klanten van JPC Ongediertebestrijding krijgen altijd het juiste advies met de daarbij vaste lage prijzen. Voor kwaliteit moet u bij JPC Ongediertebestrijding zijn. Al onze servicemedewerkers zijn zeer ervaren, op de juiste manier opgeleid, service gericht en voldoen aan alle wettelijke eisen in deze branche.